به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمين احمدزادهوش در نشست طرح جشنواره دوسالانه نوآوريهاي تبليغ دين كه در سالن جلسات دفتر تبليغات اسلامي برگزار شد تصريح كرد: درپي تشكيل كميته تخصصي تبليغ در دفتر مقام معظم رهبري، در ماههاي گذشته پيشنهادي براي تاثيرگذاري هر چه بيشتر در امر تبليغ و عرضه نوآوريهاي تبليغ ديني، ابداعات و نوآوريهايي كه برخي طلاب براي تبليغ شخصي دارند مطرح شده كه تلاش داريم در قالب يك جشنواره ساماندهي شود.
وي افزود: اگرچه همه دستگاهها در گذشته به اين موضوع پرداخته اند اما از آن جهت كه يك تجميع دراين خصوص ضروري بود دفتر تبليغات با ارائه طرح يك جشنواره پا به عرصه ميدان گذاشت و اميدواريم دفتر تبليغات اسلامي با مشاركت عملي همه دستگاهها بتواند جشنواره فاخر دوسالانه اي را برگزار كند.
معاون فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي ادامه داد: از جمله نتايجي كه اين جشنواره مي تواند داشته باشد شناسايي و كشف روشهاي نويني است كه هم در قالب تبليغ ديني به معناي خاص بوده و هم منافي با ارزشها و ساختارهاي حوزوي نباشد.
* احیای سیره تبلیغی پیامبر(ص) تحول آفرین است
وي با بيان اينكه اينگونه طرحها بايد از پشتوانه نظري محكمي برخوردار باشد، گفت: بايد در سيره تبليغي پيامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) يك تامل جدي صورت پذيرد زيرا بسياري از آن روشها امروز درميان ما نيست و اگر احيا شود در وضعيت فعلي تحول آفرين خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین زادهوش همچنين با اشاره به اهميت ويژه برگزاري اين جشنواره، تصريح كرد: برگزاري اين جشنواره به شكل باشكوه مساوي با برداشتن گامهاي بلند در جهت تبليغ ديني است.
وي اظهارداشت: تاكنون بيش از 200 ايده نوين تبليغ بازخواني و درجه بندي شده كه 70 درصد آن به عنوان نظرات قابل طرح و اندوخته بسيار خوبي براي امر تبليغ است.
معاون فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي تصريح كرد: نمايشگاه فعاليت گروههاي تبليغي كه در سال گذشته برگزار شد و سرشار از اندوختههاي مبلغان و گروههاي تبليغي بود هم مي تواند در اين طرح مورد استفاده قرار گيرد.
بر اساس گزارش دفتر تبلیغات اسلامی، وي در پايان با اشاره به لزوم پيوند تبليغ سنتي و ابزارهاي فناوري نوين، خاطرنشان كرد: بايد از ابزارهاي نوين بدون اينكه آسيبي به دين برسد استفاده كرد.